29.11.2007 г., 23:11 ч.

кристално 

  Поезия » Пейзажна
579 0 10

нощ

гора
без вятър
дърветата не шепнат
със листа
няма ги
осиротели
клонките сълзят
от мъгла
луна
огромно стъклено
око
студено
нямо
кристална тишина

под ледена корица
мъничко поточе
неуморно ромоли

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??