Nov 29, 2007, 11:11 PM

кристално 

  Poetry » Landscape
580 0 10

нощ

гора
без вятър
дърветата не шепнат
със листа
няма ги
осиротели
клонките сълзят
от мъгла
луна
огромно стъклено
око
студено
нямо
кристална тишина

под ледена корица
мъничко поточе
неуморно ромоли

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??