19.04.2017 г., 22:56 ч.

Крива сметка 

  Поезия
343 0 0

Смятам, да се напусна,

че скуката довтаса,

че в мен войната гнусна

не мога да понасям!

 

Като сеирджия

със скръстени ръце

гледам, как се бият

разум и сърце!

 

Смятам, да се напусна,

да отида в рая,

дали ще ме пуснат

тук и там, не зная!

 

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??