20.05.2016 г., 20:21 ч.

Криза 

  Поезия » Философска
262 0 1

 Криза

 

Във трета глуха щом живота ме натика,

безпомощен съм в този коловоз!

Но с туй до днеска не можех да свикна,

макар че вече съм в житейския "обоз"!

 

Притиснат съм, от туй се задушавам!

Напрягам мишци за да се спася...

По сред нощ да е от леглото ставам,

опитвам да не падна пак във" Пропастта"!

 

О, трябва тука честно да призная,

че "Паниката" е дошла при мен!

Объркан съм! Не знам какво да правя,

безпомощен съм ...И съм победен!

 

Очаквам туй пак покрай мен да мине!

И цял съм плувнал във студена пот.

О, знам и аз живота ще се срине,

тъй както става с целия народ!

  09.12.2015г. София

.

 

 

 

 

 

 

 

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??