4.10.2008 г., 8:19 ч.

Кротка котка идиотка (Обелска лирика 2) 

  Поезия » Философска
930 0 10
Рошава котка със смешна походка
отиде на разходка, да си купи водка.
Глупава котка – сгази я лодка.



© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??