Oct 4, 2008, 8:19 AM

Кротка котка идиотка (Обелска лирика 2) 

  Poetry » Phylosophy
931 0 10
Рошава котка със смешна походка
отиде на разходка, да си купи водка.
Глупава котка – сгази я лодка.



© Михаил Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??