17.04.2018 г., 18:40 ч.  

Тихият пролетен дъжд 

  Поезия » Любовна
372 0 1

Чуй плача приглушен

на самотния мъж,

що без теб е натъжен,

чуй тихия пролетен дъжд.

 

Нека напои теб – роза бяла,

като сините небеса чиста,

като пеперуда от цвят на цвят летяла,

като изгрева пурпурнолъчиста...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??