Apr 17, 2018, 6:40 PM  

Тихият пролетен дъжд 

  Poetry » Love
374 0 1

Чуй плача приглушен

на самотния мъж,

що без теб е натъжен,

чуй тихия пролетен дъжд.

 

Нека напои теб – роза бяла,

като сините небеса чиста,

като пеперуда от цвят на цвят летяла,

като изгрева пурпурнолъчиста...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??