Чуй плача приглушен
на самотния мъж,
що без теб е натъжен,
чуй тихия пролетен дъжд.
Нека напои теб – роза бяла,
като сините небеса чиста,
като пеперуда от цвят на цвят летяла,
като изгрева пурпурнолъчиста...
© Георги Todos los derechos reservados