10.09.2019 г., 7:46 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Философска
326 2 0

Животът илюзия ли е?
Игра ли е животът?
Игра на рулетка!
Играеш, губиш 
и отново играеш,
но за своя сметка...
А загубите тъй болят,
разкъсват ти сърцето.
Докато не изиграеш
последната игра
и разбереш,
че всичко е отнето...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??