Още миг и ето
ще си тръгне слънцето
което ,ще огрява с ярките лъчи
други хора, други пътища,
други свят дори.
То не се е уморило
и не си отива да почива
кръговрата е такъв.
Днес огрява тука,
утре ще е в юга.
© Румяна Щерева Всички права запазени