14.04.2011 г., 15:51 ч.

Кръговрат 

  Поезия
470 0 0

 

 

Закърпих миналото си с вихрушка

от праисторически спомени.

И като динозаври на здравия дух,

те нахлуха с глутница от безсълзливо

плачещи върби, но… уви…

 

Събудих се в компания на празни,

инкрустирани кристални чаши и

бутилки от скъп алкохол. Усещах се

дебелокож и безчувстен - вол,

който оре по нивя на чужди земи.

 

- Мълчи! – извиках силно на главата си.

Надежда имах да не чувам мислите ù

… не стана, но пак ще отпитам...

- Говори, пиши – така ще стана щастлив

и  богат със себе си…

 

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??