26.11.2007 г., 12:21 ч.

Кръговрат 

  Поезия
434 0 2
Всичко идва, за да си отиде,
да се роди дете, което ще порасне, 
ще стане голям човек с мечти
и пак в кръговрата на живота то ще се завърти!

На небето нова звезда ще светне,
тя ще бъде символът на стария живот!
На човека, оставил след себе си следи,
след които неговият наследник ще върви!

И ето пак всичко това ще се повтори,
в небето дъжд пороен ще завали!
Това е кръговратът, в който попадаме аз и ти!
Всички се борим с живота сив, искаме да го победим!

Нека ние, хората,
които имаме разум и чувства,
в душите ни скрити! Да победим злото с усмивка
и да живеем живота си, без значението какво ще ни коства!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??