30.08.2007 г., 23:00 ч.

Кръгът се затваря... 

  Поезия
519 0 1


 

Кръгът се затваря...

докосване... раната разтваря...

един спомен вечно се повтаря...

 

Душата е клада...

Сълзите са част от безкрая...

Днес заставам пред края...

 

и твоето име изричам...

Дали на болка се обричам...

Знам само... че те Обичам...

 

После безмълвност и огън...

валс от цветове и тишина...

Аз съм Звезда... а ти...

 

... Вечността

 

 

 

 

 

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??