5.11.2008 г., 10:03 ч.

Кръпки... 

  Поезия » Любовна
643 0 3

 

С парченца от спомени пъзел нареждам
миниатюрни късчета Мен от преди
и боязливо за Бъдеще се оглеждам,
но предателски свеждам уморено очи.

С парченца от спомени днес кърпя
протрита, вехта дреха... една... Съдба!
Из миналото различно кръпките търся
да я съшия що годе... така... за сега.

Но пъзелът нещо крив ми изглежда.
Дрешката не ще да се поднови.
И пак в аварийния изход се вглеждам,
но предателски свеждам уморено очи.

Как да закърпя сърцето, кажи ми...
приятелю
, мой най- любим...
Как?! Като дупките са незакърпими...
щом все още кърви...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??