31.12.2007 г., 20:07 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Любовна
791 0 4

Сама с догаряща в ръка цигара,

отново с мисълта за теб.

Прехвърлям пътища и хора,

с които искам, а не съм.

Дали животът ще ни срещне...

на онзи кръстопът,

на който всички влюбени разбират,

че са създадени един за друг.

© Марияна Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??