3.04.2013 г., 23:07 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Любовна
520 0 0

Аз мълча

но моят глас ридае,

изправен пред кръстопът…

от едната стана обич

и от другата, пак обич.

Кой път да поема, не зная,

възможно ли е две души

да обичаш,

а поносимо ли е да избираш…

печелиш едно, губиш друго,

ах, как не искам да губя…

но не избера ли,

пак ще загубя.

Аз мълча,

но моят глас ридае,

изправен пред кръстопът.  

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??