21.06.2011 г., 22:12 ч.

Кръвопреливане 

  Поезия » Любовна
1102 0 22

Не съм ти виновна.Не търся катарзис.

Загубих си сянката в мисли по тебе.

Живеех в пустиня без пукнат оазис,

а ти се оказа част от чуждото племе.

 

Не бяхме еднакви. Не бяхме подобни.

Не му е достигнала глина на Господ

и теб те направил с каквото докопал.

В неделя и то. Гледай колко е просто!

 

Дали съм от същата кал - не попита.

Изгреба душата, съня ми отвя.

Прелях си сърцето до капка в очите ти,

а ти на студения под го разля.

 

И не че те мразя. Едно не разбирам –

дали да си честен със някой е глупост?

Исках да ти подаря кръвопреливане,

но просто си с различна кръвна група.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??