14.11.2012 г., 19:25 ч.

Ксилофон 

  Поезия
455 0 7



По перваза

дъждът

на ксилофон засвири.

Вятърът

сниши се зад улука,

за танца си надолу

пожълтелите листа забравиха,

под стрехата

два гълъба с крила изпърхаха

и се смълчаха,

за да го слушат.

 

Само

прозорците заплакаха…

 

 


 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??