Nov 14, 2012, 7:25 PM

Ксилофон 

  Poetry
453 0 7



По перваза

дъждът

на ксилофон засвири.

Вятърът

сниши се зад улука,

за танца си надолу

пожълтелите листа забравиха,

под стрехата

два гълъба с крила изпърхаха

и се смълчаха,

за да го слушат.

 

Само

прозорците заплакаха…

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??