16.12.2007 г., 12:23 ч.

Кученце 

  Поезия » За деца
1439 0 10
                                       Кученце

                  Ах,  как ме  гледаш с тъжни  очи,
                  черничко, малко, самотно си ти
                  и  ушите  прегънати  трепкат,
                  трепериш  ли, миличко, я ми  кажи...?

                  Вратлето  с ръка  да  погаля,
                  по  бялото ти  нежно  герданче
                  и  опашчица  въртиш  умело,
                  и хукна... по пътечката  смело...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??