26.12.2007 г., 15:29 ч.

Кучешко време 

  Поезия » Любовна
648 0 3

 

Тя се върна - ето, случи се.

Хайде, тичай насреща.

Нали си й вярното кученце -

предай ме за купичка леща.

Скачай, подавай лапка,

разкажи колко ти липсваше,

как си нанкал и папкал,

колко стиха за нея написа.

 

Тя е дошла да те купи

с холивудската си усмивка.

Всичко по нея е скъпо,

но очите й зли са.

Хайде, тичай. Не гледай виновно.

И бъдете щастливи!

Още утре ще узнаеш какво е

разстоянието от любов до учтивост.

 

 

 

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??