18.03.2017 г., 20:54 ч.

Куклички 

  Поезия » За деца
385 0 0

КУКЛИЧКИ

 

                                                    Дорчето играе си с куклички,

                                                    тъй като красиви са е фукличка,

                                                    само тя оправя светли буклички,

                                                    розови, червени, черни буклички.

 

                                                    Сърди им се като непослушни са,

                                                    палави така са им ръчичките,

                                                    като е сърдита в нея гушкат се,

                                                    хитрички са, хитрички са всичките.

 

                                                    Дорчето вината все прощава им,

                                                    куклички на външен вид безгрешни,

                                                    шанс за крачки по килима дава им,

                                                    дарбата те имат да са смешни.

 

                                                    Куклички- фуклички,

                                                    с палави буклички,

                                                    нейните са най-хубави куклички.

 

                                                    17.09.16       

© Явор спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??