14.05.2020 г., 16:37 ч.

Купи ми чехли 

  Поезия
400 3 3

Купи ми чехли за три шекела,
за три шекела - чиста кожа,
чиста кожа, с тънки каишки,
с тънки каишки, на грозд увиснали,
на грозд увиснали, бавно поклащани,
бавно поклащани, с ръце опипвани,
с ръце опипвани, от вятър лизани,
от вятър лизани, от пяък бърсани,
от пясък бърсани, от слънце печени,
от слънце печени, от облак галени,
от облак галени, със сол украсени!
Купи ми чехли от пазара,

 

от пазара на Тел Авив!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??