Купи ми остров
и ме заточи на него.
Купи ми остров
и ме затвори.
Купи ми остров,
а аз ще те чакам там на кея.
Купи ми остров
и ела при мен.
Купи ми остров,
а аз ще потопя лодката.
Купи ми остров,
така ще останеш
завинаги с мен.
Купи ми остров във Егея
ела при мен и забрави за нея!
© Ганка Гончарова Всички права запазени