11.07.2024 г., 17:50 ч.

Квакащо послание 

  Поезия » За деца
100 0 0

Жабчето и то сияе
във очичките на близки.
Красотата в обичта е
на гледащите ни очички.

Блатцето му, разбери,
е за него и къщурка.
Както дом си имаш ти,
тъй и то там си живурка.

Тъй че не е важно как
изглеждаме в очите други.
Важното е, квака-квак,
в сърцето, казано без думи.

 

28.06.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??