10.10.2024 г., 14:49 ч.

Кяриера 

  Поезия » Пародии, Епиграми
62 0 0

Информатор,

агитатор,

партократор,

тоталитартор,

архидиктатор.

Вихрушкогон,

върхушкодон.

Душата му е дрон

за кацане на трон.

Не бачка с кюрек,

не страда в кютек,

но гледа кючек

и плюска бюрек.

Христос рекъл: 'Не се състои животът

на човек в изобилие на имота.'*

 

------------

*Лука 12:15

© Стефан Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??