6.11.2015 г., 7:45 ч.

Къде? 

  Поезия » Любовна
667 0 1

Живея аз във този пуст свят

Къде си ти

Къде

Къде

Къде?

 

Търся те

Търся те

Викам ти:

Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу...

 

Но ти не си във моите нозе.

 

И залезите мрачни го доказват

Всеки път

Щом звездите се показват

Аз спомням си за миналите дни

И как

Боли

Боли

боли

 

Появяваш се във мрака ТИ

С капела на главата

Като във филма за моряка

Заставаш ТИ пред моите нозе,

А аз те питам:

„Где бе ТИ,

Къде?”

© Лова Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??