Живея аз във този пуст свят
Къде си ти
Къде
Къде
Къде?
Търся те
Търся те
Викам ти:
Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу...
Но ти не си във моите нозе.
И залезите мрачни го доказват
Всеки път
Щом звездите се показват
Аз спомням си за миналите дни
И как
Боли
Боли
боли
Появяваш се във мрака ТИ
С капела на главата
Като във филма за моряка
Заставаш ТИ пред моите нозе,
А аз те питам:
„Где бе ТИ,
Къде?”
© Лова Евтимова All rights reserved.