25.08.2004 г., 1:28 ч.

Къде е любовта? 

  Поезия
1280 0 0

Къде е любовта?

Там, където цъфтят цветята в градини от мечти.
Там, където вятър буди тишината и танцуват дивите треви.
Там където сълзите си оставих и личат още моите следи.
Там, където си ти...

Там, в горите с изпадали есенни листа.
Там, в реките от думи и от дела.
Там, в прегръдките ти нежни и ласките до сутринта.
Там си ти, но няма я вече любовта...

Къде е любовта?

© Анонимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??