14.06.2008 г., 17:47 ч.

Къде е невинното дете? 

  Поезия » Друга
1407 0 12
   

Къде е онова невинно дете

до скоро живеещо в моето сърце?!

Къде са невинните му очи...

защо сега в мен живеят разбитите му мечти?

Къде е топлият игрив пламък в тях...

защо всичко се превърна в прах?

Къде изчезна онази усмивка красива?!

Споменът малко, по-малко изтива...

 

© Кристияна Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??