Къде е Раят
Устата ми е жадна – за целувки…
Ушите ми – за нежни, мили думи…
До гуша ми дойде и от преструвки,
и приказки за цифри, за суми!
Ръцете, уморени, се преплитат,
желаещи поне за миг покой…
a мислите-амурчета отлитат,
изчезват след поредния завой…
И все пак тихомълком се надяваме
и вярваме: В живота има Рай!
Къде ли е? - въпроса си задаваме.
Навярно е във неговия край!
© Надежда Борисова Всички права запазени
Пожелавам ти съвсем скоро да намериш твоят рай !