9.10.2012 г., 22:47 ч.

Къде е тя 

  Поезия » Любовна
494 0 0

Колко е силна тази светлина, 
толкоз силно ли те заслепява тя, 

ти не ме видя,
а бях там в нощта,
толкоз ли е силна тя???

© Петър Боев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??