24.06.2009 г., 23:02 ч.

Къде се крие нежността? 

  Поезия
641 0 5

Аз не можех да търся

под оковите нежност

и не можех да искам

от омразата радост,

но поне се надявах

да имам надежда,

както вярвах, че вечна

е моята вяра.

Но ето, че има

под оковите нежност…

© Мартина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??