5.09.2009 г., 19:31 ч.

Къде се още скиташ 

  Поезия » Пародии
506 0 0

Най-сетне се досети!

Не предполагах, че

съм на съперничките

в центъра, в кръга.

Но по-полека с тез мъже...

Да знаеш, конкуренцията ни е ТЯ!

 

Затуй ще трябва съюзени

да пазим сянката над тях!

И знай, след ябълката

няма много време

да ни остане, та последни

да потънем в смях...

 

Сериозна е и нейната закана.

Нима си мислиш, че е ТЯ хлапе...

И мътна, кървава, настана...

но... той, повярвай, ще ни разбере!

Не вярваш, подозираш ме в интриги,

но тъй със тебе сваляме вериги...

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??