19.09.2004 г., 14:40 ч.

Къде си? 

  Поезия
1128 0 0
До мен ли си? Очите ми са слепи.
Ръцете ми във тъмното те търсят.
Бих полетял, но няма ми крилете,
около мене само паяжини гъсти.

Нима си тук, а аз не те усещам?
Нима рецепторите ми са изтощени?
Леден вятър, заменил ръце горещи,
с полъха си замрази една вселена.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??