20.06.2006 г., 7:52 ч.

Къде си 

  Поезия
1030 0 2

Дупка в сърцето ми има,

нищо не ще я запълни,

нямам аз вече любима,

мракът всичко погълна.

Знаеш ли колко е тежко,

с пусто сърце да живееш?

Знаеш ли колко е тежко,

ден и нощ да линееш?

Болка, а болест няма,

болка, не ти пожелавам.

Силна е тя и голяма

и не мога да забравя.

Дупка в сърцето ми има,

сякаш е минала мълния.

Где си ти моя любима,

с теб да я запълня?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много харесвам, когато нещата са казани простичко и ясно...и честно.
  • Толкова съкровено звучи.От този стих ми се забиха игли.
    Някак си... търси.
Предложения
: ??:??