21.10.2008 г., 14:10 ч.

"Къде си" 

  Поезия
922 0 20
"Къде си"

Където и да си сега, аз зная
че пълен е с копнежи твоя ден
и искам да те стигна, но безкраят
дели съдбата ми, животът ми е раздвоен.
Парчетата да събера мечтая
на разпилените си дни
и както в детството се случва
със смях понякога и със сълзи
да се отмие всичко тъжно
и всеки всичко да прости.
Ръцете вплели в мръсни длани
богати, ала не и със пари,
да ходим боси под звездите
и времето да пълним със мечти
със този жаден, тъй наивен поглед,
когато обещавахме луната
на този, който победи,
макар да беше без значение играта...

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??