21.04.2012 г., 11:04 ч.

Къде си? 

  Поезия » Друга
939 0 9

             КЪДЕ СИ?

 

Къде си, мое вдъхновение?

Задъханият делник ли те смаза?

Луната сякаш гледа ме с презрение,

а вятърът просъсква със омраза...

 

Ела си, мое вдъхновение!

С пролетното слънце озари ме,

с птича песен - нежно откровение,

ритъма сърдечен пак върни ми!

 

Така те чакам, мое въхновение!

Без тебе дните са безлични.

Предчувствам, с пролетното оживление

ще дойдеш свежо и пречистено!

 

 

 

 

 

 

 

 



© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??