3.06.2009 г., 11:57 ч.

Къде си? 

  Поезия » Любовна
618 0 2

Защо не си при мен?

Липсваш ми, както нощта

липсва на отчаяния ден.

Искам да потъна в твоите ръце,

искам да усетя твоето сърце,

искам да ти кажа, че не те обичам,

искам да повярвам, че след теб не тичам.

Не искам да живея за теб!

Не искам да мисля за теб!

Липсваш ми и още дълго ще да е така,

докато не стана част от многоцветната дъга.

© Илияна Брайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??