Jun 3, 2009, 11:57 AM

Къде си? 

  Poetry » Love
665 0 2

Защо не си при мен?

Липсваш ми, както нощта

липсва на отчаяния ден.

Искам да потъна в твоите ръце,

искам да усетя твоето сърце,

искам да ти кажа, че не те обичам,

искам да повярвам, че след теб не тичам.

Не искам да живея за теб!

Не искам да мисля за теб!

Липсваш ми и още дълго ще да е така,

докато не стана част от многоцветната дъга.

© Илияна Брайкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??