18.09.2008 г., 19:45 ч.

Къде си ти? 

  Поезия » Любовна
1066 0 5

Сънувам черно-бели сънища,

подобни на живота ми безцветен.

Къде си ти?

Защо не си до мен?

В прегръдките ти ще сънувам цветно.

Отварям аз клепачи натежали,

но виждам само падащи звезди.

Къде си ти?

Защо не си до мен?

От самотата чак боли!

© Латифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??