3.04.2019 г., 23:48 ч.

Къде си ти 

  Поезия » Любовна
422 1 1

Къде си ти, къде си ти,
сърцето ми за теб тупти, 
търсят те моите очи, 
изпълнена съм с мечти, 
да бъдеш мой... 
но къде си ти?
Аз дори не те познавам, 
но те много обожавам, 
да те търся продължавам, 
мой ще бъдеш, обещавам,
цял живот ще ти се наслаждавам... 
Срещнахме се, тъй случайно, 
но отиде някъде, незнайно,
но аз все още продължавам тайно, 
да те обичам до безкрайно... 
Срещнах те и те изгубих,
моя любов... защо си тъй далечна? 
От пръв поглед в тебе се влюбих, 
обичта към тебе, ще е вечна!
Светът за теб ще преобърна, 
искам пак, отново да те зърна, 
поне за миг да те прегърна.
Ах! Как искам времето да върна... 
Щях да те заприказвам, 
без теб сега, така боли ме, 
ще те търся, без да се отказвам, 
но поне да знаех, твоето име...

Да се влюбиш без да искаш, 
в човека, който не познаваш, 
но намеря ли те, даже без да искаш, 
с мен, завинаги оставаш. 
Любов моя си, изчезнала безследно, 
къде си ти, къде не зная, 
ще те търся, ако трябва до последно, 
за теб ще дишам аз до края. 
 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??