21.05.2015 г., 2:40 ч.

Къде сме ний 

  Поезия » Друга
456 0 1

Къде сме ний

 

Пак поглеждаш ти към тях,

търсиш своя звезден прах,

колко много са, нали?...

Можеш ли ги преброи?...

 

Кой създал е този брой,

що ни свети вечер - кой?...

Може би, се питаш ти,

туй са нашите деди?...

 

Мисли някой, че го знае,

но нима видял е края,

где е той - къде сме ний,

някой може би го крий...

 

Крие ли го или не,

да се питаме поне,

щом не можем го разбра,

нека е Мечта...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??