29.03.2022 г., 12:22 ч.

Където бях 

  Поезия » Любовна
321 0 0

Ти си там,
където бях,
дето сам
по теб горях.


Там, където
все се страда
и сърцето
в огън пада.


Там, далече,
дето бях.
От мен изтече
болка, страх.


Всяка нощ
сълзи в очите.
Спомен лош
ми спи в гърдите.


Всеки ден
нещастен бях.
Бях проблем
за теб, за тях.


Поредна капка
във обяда.
Всяка хапка
ми присяда.


Всяка мисъл,
всеки ред
вечно писал
съм за теб.


Всяка песен,
всеки стих.
в тъжна есен,
в празник тих.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??