9.03.2021 г., 2:14 ч.

Където пожелаеш ти с мечтите... 

  Поезия » Любовна
621 0 6

Където пожелаеш ти с мечтите

можем да отидем. Сред звездите

заедно ще полетим в Безкрая.

С любовта ще бъдем даже в Рая,

ще се любят сливащо душите.

 

Тук са прозаични, скучни дните

и разстройват струните съдбите.

Невъзможно е да обещая

да съм с теб, където пожелаеш.

 

Чакам всяка нощ да ти призная

чувствата си в транс, извън гърдите.

Срещите в съня ни са омая

и не ни разделят планините,

и тогава по- уверен зная -

с теб ще съм, където пожелаеш.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??