22.03.2009 г., 16:58 ч.

Където се пресичат времето и вечността 

  Поезия » Друга
668 0 3

 

Погледни

натам,

където се пресичат

времето и вечността.

Погледни

към болката

незаслужено понесена.

Погледни

към истината,

стъпкала смъртта.

Погледни

натам.

Прогледай,

виждаш ли?

В края на тунела

има светлина.

Не се предавай,

не, не си отивай.

Заслужава си

да продължиш,

защото има я.

Където се пресичат,

има Свобода.

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??