6.12.2012 г., 19:41 ч.

Кълбо 

  Поезия » Друга
618 0 3

Кълбо от тръни съм!

Бодлива!

Не ме докосвай -

много ще боли.

Създавам рани.

И ранима съм.

От думи тежки

в мен винаги кърви.

Различна съм!

И толкова чуплива -

изпълнена с безброй пукнатини.

Лепя ги здраво

и добре прикривам

раните -

от себе си дори.

Кълбо от тръни съм!

И здраво се забивам,

и тръните остават.

И боли!

Като оса съм -

щом ужиля,

умирам бързо,

но жилото стои!

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??