5.11.2012 г., 14:54 ч.

Кълбо от обич 

  Поезия » Любовна
888 0 10

Кълбо от обич

 

 

 

Плета ти обич - дрешчица от спомени
и тихо пеят пръстите ми влюбени.
Глухарчета, от вятъра подгонени,
разпръскват се сред вихри пеперудени...

В кълбото от мечти надежда вплитам ти,
та винаги да вярваш в невъзможното.
И шепна на сълзите си... Попитай ги!
Отлагам за последно неотложното.

 

Намерих те в просторното безбрежие,
в най-ценното докосване на залеза.
Косите си увих около преждата
уханието свое да запазя.

А ти върви към утринните радости
и бляновете огнено-атлазени.
С наметката загръщай рамената си
и нежната ми обич ще те пази.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??