8.09.2013 г., 17:14 ч.

Към мене 

  Поезия » Любовна
1418 2 4

Не размахвай халката на пръста си! -

колелцето ти нищо не значи...

(Поотделно със теб носим кръста си...)

Ще загубиш! Опитай обаче! -

 

Заключи го зад десет врати -

да не гледа към мен, да не чува!

И, за Бога, не трябва да спи,

че не знаеш какво ще сънува...

 

И когато лишиш го от сън,

забрани му да чувства и мисли,

че сърцето го тегли навън,

а във мислите пак ще ме иска!

 

Денонощно така го пази

и внимавай ключа да не вземе -

че, отключи ли всички врати,

ще го гледаш как бяга... Към мене!!!

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??